Evenementen

evenement1 evenement2

Buro TRAP Evenementenorganisatie is een organisatieburo dat evenementen organiseert op diverse locaties. Dit kan aan de hand van bestaande programma's, maar we kunnen ook voor u een programma op maat maken. Of het nu gaat om personeelsuitstapjes, een familie-dag, een vrijgezellenavond, het jaarlijkse uitstapje van de vereniging, bedrijfsfeesten en/of -openingen, schoolreisjes, partnerprogramma's of de begeleiding van gasten van bedrijven op hun Holland-tour: voor iedere groep, voor iedere groepsgrootte kunnen wij een arrangement samenstellen, zodat iedereen een fijne dag zal beleven. Zie onder de verschillende type arrangementen voor de mogelijkheden.

Sportieve arrangementen

Deze programma’s zijn hoofdzakelijk gebaseerd op actieve buitensporten zoals kanoën, mountainbiken, steppen, scooter- en solextochten, varen, boogschieten, short-golf, wandelen, fietsen, klootschieten etc.

Bekijk alle sportieve arrangementen

Thema-arrangementen

De hieronder genoemde programma’s zijn gebaseerd op een bepaald thema. Uitgangspunt zijn de traditionele spelen die in de diverse landen of door een bepaalde bevolkingsgroep werden of nog worden gespeeld.

Bekijk alle thema-arrangementen

Busdagtochten

Onze busdagtochten zijn complete arrangementen, waarbij wij zorgen voor het vervoer, het programma en de reisbegeleiding. We kunnen touringcars van verschillend formaat aanbieden.

Bekijk alle busdagtochten

Culturele dagtochten

In deze programma’s voeren de culturele beleving van het landschap, de typische gebruiken, de streekeigen verhalen etc. van Twente de hoofdtoon.

Bekijk alle culturele dagtochten

Meerdaagse arrangementen

Ook voor meerdaagse (groeps)arrangementen kunt u bij ons terecht. Bestemmingen waar wij al meerdere groepen naar toegebracht hebben zijn o.a. Berlijn, Brugge, Maastricht, Lutherstadt Wittenberg, Moezel, Hann. Münden/ Kassel, Amsterdam, Hamburg/Bremen, Ruhrgebied.

Bekijk alle meerdaagse arrangementen