Fiets- en wandelvakanties

Ons agentschap van VOS Travel uit Roeselare (B) heeft voor u veel voordelen. Naast een uitgebreid aanbod van fietsarrangementen in Nederland en België biedt VOS Travel ook veel reizen aan in Duitsland en Frankrijk. U kunt kiezen uit zowel standplaatsarrangementen als trektochten van hotel naar hotel mèt bagagevervoer, en altijd individueel. Ook zijn er fietsvakantiebestemmingen in o.a. Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Griekenland, Tsjechië, Hongarije, Polen,  Zwitserland, Schotland, Denemarken en Zweden.

Wandelarrangementen (standplaats èn trektocht) bieden wij aan in o.a. de Ardennen, Eifel, Moezel, Sauerland, Teutoburgerwald, Vogezen, Auvergne, Dolomieten, Puglia, Calabrië, Slowakije, Julische Alpen en op de Azoren.

De speciale kinderfietsarrangementen zijn voor gezinnen met jonge kinderen een ideale manier om met het product kennis te maken. Het aanbod betreft o.a. Italië, Portugal, België en Nederland. De dagafstanden zijn beperkt, en de accommodaties zijn kindvriendelijk.

Voor alle informatie kijkt u op VOS Travel of u vraagt onze brochure aan via info@vostravel.nl

Voor groepen vanaf 8 personen stellen we graag fietsarrangementen op maat samen.  Ook het begeleiden van fietsgezelschappen vanaf ca. 15 personen behoort tot de mogelijkheden. Veel fiets- en wandelplezier al vast in 2020 en we zien u graag als toekomstige klant! Onze nieuwe brochure 2020 verschijnt medio december.
DSCF5590 fietswandel6